Tuesday, May 5, 2015

Tactica de lupta si slogane pt protestul din 9 Mai partea II


TACTICA DE LUPTA SI SLOGANE PENTRU PROTESTUL DIN 9 MAI  

Ca sa puteti intelege ce tactica de lupta si slogane trebuie folosite la protestul din 9 mai ,aveti nevoie sa fiti informat de o serie de lucruri despre care dl Iohannis si masinaria stalinista de cenzura si propaganda nu doreste sa se stie .

Deasemenea trebuie sa aveti in vedere ca atat dl Iohannis cat si grupurile de interese straine care stau in spatele lui pentru a putea continua sa practice jafu,l au nevoie ca PNL sa continua sa fie cotat sus in sondaje si sa fie pe un trend crescator. In fel acesta vor stii cum vor lua cu asalt guvernare locala .

Din aceste motive, tactica de lupta trebuie stabilita de asa natura, ca PNL sa dea primul semnul ca a inceput sa se prabuseasca. In acest context trebuie sa stiti ca efectul unei actiuni de protest trebuie sa aduca pagube in sondaje partidului PNL .

Avand in vedere ca la doar 2-3 zile dupa actiune de protest se vor face sondaje cu aceasta ocazie trebuie sa se vada ca PNL a pierdut cateva procente si ca a inceput sa merga pe o panta descendenta .

Atunci cei care stau in spatele unor astfel de jafuri vor intra in panica deoarece PSD numai are de unde sa mai scade si se afla la peste 35% -37 %. Tinand cont ca PNL se afla la distanta de doar 3% de PSD daca va intra pe o panta descendenta, iar acest lucru se va datora amploarii unei astfel de actiuni de protest, care trebuie sa continue cu o serie de lucruri ce trebuie facute si care tin de stintele digitale, atunci organizatorii acestor actiuni din Romania vor invinge.

CUM SE POATE ATINGE UN ASTFEL DE OBIECTIVE SI FARA MARE EFORT

Ca sa puteti intelege acest lucru inainte sa continuati sa cititi acest material puteti urmari continut dat de acest link

http://cercetarea-romania.blogspot.ro/2015/05/cautam-voluntari-pt-actiuni-la-mare-si.html

1) Intr-o prima faza se va indemna un numar cat mai mare de sustinatori sa cauta pe internet expresia/linkul "13 Motive pentru care program de Guvernare este un dezastru ". Cu aceasta ocazia vor gasi acolo lucruri si mai grave decat mafia padurii, se vor revolta si mai mult si vor iesi din acasa la actiunile de protest.
2) Cu aceasta ocazie se va ajunge pe o platforma, se va copia linkul si se va posta atat pe wall cat si pe chat de cei care se vor afla in acel moment online.
3) Find ca sunt 13 motive prezentate se poate forma un grup de 13 prieteni si fiecare posteaza in acelasi timp un motiv pe conturlei de facebook ale domnului Iohannis ,doamnelor Andreea Paul, Alina Gorghiu , Bogdan Rares, Catalin Predoiu si pe toate platformele de news media ale televiziunilor din Romania, ziare locale site-uri de stiri, etc .

NE OPRIM PUTIN CA SA PUBLICAM UN AVERTISMENT

Cei care nu doresc sa stie ca dl Iohannis este complice cu aceasta mafie a padurilor, sa raporteza paginele de evenimente, iar ele se inchide una dupa alta De exemplu. pagina de evenimente de la Viena a fost inchisa.

TACTICA DE LUPTA SI SLOGANURILE PT PROTEST DIN 9 MAI PARTEA 3




In documentul ce a fost denumit tactica de lupta si sloganuri pt protestul din 9 Mai partea 1, am demonstrat ca asa-zis-ul partidul meu nu a fost format in Romania .

Din aceste motive pentru stopa actiunile diabolice ale celor care macelaresc padurile din Romania si multe alte abuzuri la care romanii sunt victime atat in propria lor tara, dar si atunci cand se afla in alta tara din UE ,trebuie sa se faca cele necesare ca la Berlin sa fie aceptat faptul ca Romania va putea adopta o lege care sa interzica exportul de cherestea si sa motiveze industria de prelucrare a lemnului din Romania, precum si multe alte lucruri de care voi vorbi in acest document .

Aceasta este singura modalitate eficienta de a rezolva o astfel de problema in favoarea Romaniei., care din pacate din cauza ca multi dintre cei care ar putea sa ceara rezolvare lor ba sunt marionete,sunt santajati sau complici, poporul roman va fi singurul care va putea sa cere rezolvarea unei astfel de problema.


Avand in vedere ca macelarul de la Cotroceni si cu slujitorii de la Parlamentl si de peste tot, nu au curajul sa ceara elaborarea unei astfel de legi,atunci am facut urmator lucru:

1) Am identificat partidul din Germania de care se teme cel mai mult partidul Angelei Merkel.  Partidul se numeste Alternativa pentru Germania, a fost infintat de catre un profesor de economie care a fost un inalt oficial la Banca Mondiala. In acest moment in Germania este singurul partid care creste. In timp ce partidul Angelei Merkel a inregistrat cea mai dura infrangere din ultimii 50 de ani la ultimele alegeri din landuri, acest nou partid a obtinut o crestere de 6% intr-un land iar in celelalte landuri a obtinut chiar si 12 % Tinand cont ca partidul Angelei Merkel s-a aliat cu PSD, alegatorii considera ca partidul alternativa din Germania va putea sa fie o alternativa reala pentru guvernarea de acum a celor doua partide.

2) Avand in vedere ca zilnic si de mai multe ori pe zi, Angela Merkel si specialistii ei in comunicare, monitorizeaza ce se publica pe platformele de news media de catre cei de la partidul Alternativa pentru Germani ,atunci am decis sa pun in aplicare o strategia ce este prezentate in manualul de branding si comunicare.
Cu aceasta ocazie, voi prezenta acolo zilnic cate un document despre o serie de problema care afecteaza mediul de afaceri din Germania, investitori ,top manageri ,companii ,societati academice, etc. 

Avand in vedere ca acesti fac parte din categoria de alegatori de puterea 5 X si au o putera uriasa de influenta, atunci urmand indicatiile din manualul de branding si comunicare, voi avea ca misune de a -i surprinde cu ideile inovatoare prin intermediul carora ei pot sa isi rezolve o buna parte din problemele lor prioritare.

Tinand cont ca dupa o anumita perioda voi castiga o anumita cota de simpatia din partea lor, atunci voi avea si o capacitate de influenta de un anumit fel .

Avand in vedere ca pana atunci Angela Merkel si consilieri ei vor stii acest lucru si atunci ca sa nu piarda voturi va trebuie sa acceapta anumite lucrurile ca de exemplu:



a) Rezolvare problemelor cu acel depozit toxic de la Navodari deoarece voi face o legatura intre aceasta si un proiect 25 de regiuni de dunarene din Germania Austria si Romania, unde banii investiti aduc profit mai mare de 25% in mai putin de 25 de saptamani.
La momentul respectiv voi spune printre altele ca a fost acceptata construirea unei gropi de gunoi toxic intr-o anumita regiune unde se va implementa acestui proiect. Avand in vedere ca la inceput nu voi spune unde alegatori germani se vor revolta.
Pana atunci va trebui sa difuzez zilnic continuturile din cele despre care am vorbit anterior .


b) Stopare mafiei lemnului prin acceptarea elaborarii unei legi care sa interzica exportul de cherestea si incurajeaza industria de prelucrare a lemnului.

c) Avand in vedere ca Ungaria in perioada bugetarA 2014-2020 va lua cu 100% mai multi bani din fondurile Europene, in conditile in care Romania are de investit pentru a apara kilometri intregi de frontiera NATO si a UE trebuie dreptate si in acest caz .

d) Tinand cont ca anumite grupuri de interese vor sa obtina dreptul de a scumpi cu ceea ce vor dori muschii lor preturile la gaze ,apa ,curent , iar acest lucru va fi un dezastru intrucat pe langa faptul ca multi nu vor putea sa plateasca facturile la intretinere si vor pierde case ,economia romaneasca va fi pus la pamant si milioane de oameni isi vor pierde locurile de munca etc. ,atunci trebuie negociat cu Angela Merkel in asa fel incat sa acceapta ca preturile la apa ,curent ,gaz sa se poate creste numai dupa o formula in care se vor tine cont de anumite parametri in asa fel incat Romania sa poate suporta astfel de scumpire .

e) De ani de zile se cheltuiesc zeci si sute de milioane de euro in promovare turismului, dar find ca lucrurile sunt facute in asa fel incat banii sa poate intra in buzunarele clientelei politice si apoi sa ajunga in pusculitele partidelor politice ,in ciuda banilor cheltuiti nu au putut atrage nici un turist strain in plus.
Pentru a putea stopa si aceasta Mafia am gandit lucrurile in feul urmator :
Tinand cont ca Romania are o diaspora foarte numeroasa si daca promoveza turismul romanesc ,oportunitati de afaceri ,produse turistice ,cursuri de scurta durata ,atunci pot trimite un numar mai mare de turisti in Romania atunci am creat un concept de proiect in care elevi studenti ,romanii din diaspora si cei care lucreaza in Romania si au salarii mai mici de 500 de euro ,pot promova turismul si celelalte oportunitati despre care am facut referire si sa castige 
300-500 de euro din bani europeni daca sunt elevi,studenti si ceva mai mult pentru cei din diaspora.


DE CE ACEST PROIECT VA DECAPITA MAFIA CARE PANA ACUM AU TOCAT ZECI SI SUTE DE MILIOANE IN ACEST SECTOR ?
In momentul in care voi atinge o anumita cota de simpatie si puterea de a influenta lucrurile la Berlin, atunci voi propune un astfel de proiect. Cu aceasta ocazie voi arata alegatorilor Angelei Merkel ca cei care lucreaza in Germania si care vor promova astfel de oportunitati pe care Romania le ofera ,vor ajuta economia germana deoarece vor cheltui acei bani in Germania .

AVEM NEVOIE DE VOLUNTARI CA SA PUTEM AJUTA PE CEI CARE SUNT DISPUSI SA LUPTA

Avem nevoie de voluntari si care pot sa fac urmatoarele lucruri:

1) Sa scrie in limbile germana ,engleza ,franceza ,spaniola. Pe langa ceea ce am vorbit pana acum vom crea o platforma unde vom scrie articole in limbile germana ,engleza ,franceza, spaniola.
2) Avand in vedere ca acele continuturi sa nu fie plictisitoare, ele vor trebuie ilustrate cu fotografii. Avem nevoie de voluntari care sunt pasionati de arta fotografica ,stiu sa prelucreze imaginI si altiI care pot face animatie 3D ,sa creeze coperti de ebook simple sau animate sau sa le poate adapta unor template-uri si sa iasa frumos. In conformitate cu ceea ce se vor intampla c ei care vor face astfel de fotografi vor urma o pregatire gratuita in domeniul hair style ,fashion ,make up ,Pentru a motiva unui numar cat mai mare de voluntari sa participa la astfel de evenimente cel putin o data pe saptamana dupa o astfel de pregatire va urma o petrecere

mai mult informatie despre aceste lucruri si alte actiuni  le puteti afla urmarind acest link

http://cercetarea-romania.blogspot.ro/2015/05/cautam-voluntari-pt-actiuni-la-mare-si.html

3) In aceeasi ordine de idei, putem colabora cu cei care sunt pasionati de arta fotografica sunt fotogenici si sunt dispusi sa fac poze in diverse locatii turistice la munte si la mare ,cu cheltuieli suportate dec atre sponsori.
4) Avand in vedere ca in paralel cu astfel de actiuni dorim sa sprijinim si Republica Moldova iar in acest scop deja lucrez cu un profesionist care a fost profesor de IT si comunicare.


Din aceste motive nu le este frica de milioane de oameni care poate iesi pe strada, ci de anumite actiuni care vor putea sa fie facute si care vor face pe alegatorii din Germania si Austria sa se sensibilizeze si sa ia atitudine impotriva celor care se afla in spatele formarii asa-zis-ului partidi meu .

Ca sa puteti vedea cat de grava este situatie puteti citi acest ldocument care a fost publicat chiar decatre cei de la Deutchele Welle : 

http://www.dw.de/klaus-iohannis-%C8%99i-scandalul-defri%C8%99%C4%83rilor-abuzive/a-18427030

Va voi prezenta mai mult despre acest subiect si indica ce slogane sunt cele mai potrivite, insa pana atunci consider ca e important sa aflati urmatoarele lucrurile:
Romania a ajuns in situatia in care poporul trebuie sa iasa pe strada ca sa -si apere propria Patrie. Acest lucru se intampla deoarece oamenii au putut observa in ce fel autoritatile actioneza in complicitate cu cei care comit astfel de jafuri impotriva Romaniei.

ROMANII AU DECIS SA-ISI APERA PATRIA INTR-UN MOMENT IN CARE AU OBSERVAT CA DL. IOHANNIS ESTE COMPLICELE UNUI JAF CARE SE FACE ASUPRA PADURILOR ROMANEASTI.

Americanii au venit de doua ori sa salvez Europa de la dezastru. De data aceasta si pentru al treia oara, planeta va multumi americanilor nu doar pentru gestul cetateanului american care a traversat Oceanul si a fost acolo unde a trebuit cu o camera ascunsa si a demascat Mafia padurilor.

Pus in fata faptului implinit guvernul de la Viena are o problema serioasa deoarece ambasada Austriei de la Bucuresti a incercat sa sustinale si sa fac trafic de influenta pe langa presedinte Romaniei, asa cum au aratat toate presa .

Tinand cont ca in Romania nu exista lege a lobby-ului, astfel de interventii sunt considerata ca find trafic de influenta si sunt incriminate prin lege .



Pe langa acest lucru, avand in vedere ca firma pe langa faptul ca incurajeaza macelul asupra padurilor romaneasti si nici macar nu plateste TVA, o asociere a guvernul Austriei si ambasadei Austriade la Bucuresti ii vor aduce un deserviciul urias de imagine la nivel international.
Dar o tara care prin natura legii secretului bancar a lucrat de-a lungul timpului in complicitate cu cei care traficau droguri, comitau crime economice si o serie de alte acte ilegale si ascundeau banii in Austria,nu are cum sa -i pese de ce lasa in urma unui asemene macel atata timp cat este obisnuita sa aiba numai profit in urma unor conjuncturi.
Norocul ca americanii au pus presiune pe ei inca din 2009 si ar fi trebuit ca in 2013 sa renunte la o astfel de lege insa find ca lacomia lor pentru profit este mare au tot amanat luarea unei decizii incat au aceptat ca in 2017 sa inceape sa faca afaceri bancare de o maniera transparenta .
Avand in vedere ca din cauza eliminarii unei astfel de legi pleaca investitorii din tara lor, iar economia se prabuseste ei sunt disperati sa gaseasca alte moduri de a obtine profituri uriase.
Din aceste motive jefuiesc padurile din Romania si din acelasi motive nu vor ca Romania sa ceara un pret corect pentru petrolul din pamantul sau.





POPORUL ROMAN IESE DNI CASE PE 9 MAI PENTRU A LUPTA IMPOTRIVA MAFIEI PADURILOR

Lupta este inegala. insa avand in vedere ca poporul roman are de partealui opinia publica internationala si o miscare de rezistenta ecologica, ce a demonstrat ca nu se joaca atunci cand vine vorba de a opri astfel de jafuri si abuzuri, guvernul si ambasada Austriei vor suferi o rusinoasa lovitura de imagine pe care nu o vor putea repara nici intr-o suta de ani.
Tinand cont ca o astfel de lupta este foarte disproportionata, diverse persoane publice internationale, profesionisti din mai multe tari au decis sa ofera sprijin celor care pe 9 Mai iesa in strada.
Din aceleasi motive, eu, Alberto Rodrigues, in calitate de cercetator in stintele economice si digitale am decis sa ofera un anumit tip de sprijin celor care au decis sa iasa pe strada si sa isi apere Patria lor .
Avand in vedere ca  un cetatean american a fost cel care a demascat o asemene mafie, aceasta problema a creat un scandal urias la nivel international iar acesta afecteaza nu doar imaginea ambasadei Austria si atat guvernului de la Viena cat si din Romania, deoarece s-au descoperit ca astfel de nereguri se petrec si cu complicitatea domnului Iohannis .Dar ceea ce este mai grav este ca atunci cand a trimis acea lege la parlament ca sa poate oferi firmei austriece timp suficient ca sa continua sa incurajeze jaful si sa se imbogateasca,a prezentat acelasi argument pe care si acea companie austriaca o prezentase cu alta ocazia .



Dar aceasta nu este tot deoarece pe langa unele lucruri de care Ambasada Austriei si dl. Iohannis le-ar trebuii sa le fie rusine, au fost prezentet si dovezi publice precum ca ambasada Austriei a incercat sa faca"" lobby"" in vedere sprijinirii companiei din tara lor si actiunele lor de motivare a macelului asupra padurilor romanesti si altele care demonstreazxa ca pe langa faptul ca acea firma austriaca incurajeaza de o maniera nepermisa pe nicaieri in lume distrugerea padurilor si neplata TVA .
Acestea si mult alte aspecte al acestei probleme a revoltat nu doar pe milioane de romani care au decis sa iasa pe strada, ci si pe intreaga opinie publica internationala care se lupta cu astfel de abuzuri oriune in lume indiferent de tara
in care astfel de lucrurile se petrec .
Din aceste motive in calitate de cercetator in stinte economice si digitale am decis sa ofer sprijin celor care vor iesi pe strada pentru a apara patria lor.
Pana ca sa puteti intelege anumite lucruri, pe care dl. Iohannis si masina de propaganda stalinista care il slujeste nu doresc sa se auda. trebuie sa va spun urmatorele:
Asa zis partidul meu a fost infiintat degraba pentru a putea pune capat unui plan diabolic care se deruleaza. In acest scop, ei au avut un plan bine stabilit si care a inceput in felul urmator :

Tactica de lupta si slogane pt protestul din 9 Mai partea II

Cum a intrat dl Iohannis pe usa de la Cotroceni ,a pus un om de partid la SRI. Ca sa puteti intelege bine cum stau lucrurile dl Traian Basescu in 2004 nu a schimbat pe dl Maior chiar daca stia ca a fost numit de PSD.
Avand in vedere ca parlamentul Romaniei este plin de penali instalare la SRI a unui om de partid, dl. Iohannis a dorit sa trasmita de o maniera persuasiva idea ca cine nu va fi cu el va fi impotriva lui. Pentru a putea crea o perceptie de teroare in asa fel incat parlamentarii sa inteleaga ce vroia, dl. Iohannis a inceput asalturi de o maniera nemaiintalnita intr-o tara membra NATO si a UE. Pentru a putea reduce la tacere pe cei care puteau vorbi, cu mult timp inainte le-au facut cate un dosar.
Ca atare in urma unor astfel de abuzuri singurul sunet care se auzea erau cele ale catuselor si usilor care se inchideau lasand in spate victime, asa cum s-a intamplat pe vremurie lui Hitler si Stalin atunci cand cand acestia au dorit sa elimine pe principalii competitori politici. De atunci exista un alt tip de abuz si cenzura care se practica pentru a ascunde atrocitatile comise de Adolf Hitler. Doar ca istoria nu poate fie cenzurata doar pentru ca o tara nu stie si pentru ca lumea sa stie despre ce s-a intamplat .

DUPA ASTFEL DE ASALT DE TIP HITLERIST SI STANILIST CE URMA SA SE INTAMPLA ?

in paralel cu astfel de atacuri se lucra la o fituica ce urma sa fie prezentata ca find program de guvernare. In tot acest tip se induce cat mai mult perceptia de teroare in mediile celor care se simteau cu musca pe caciula, iar in mod persuasiv erau facuti sa inteleaga ca: "Cine nu este cu mine si cu partidul meu este impotriva mea! Cei care vin sub umbrela mea si a partidului meu timp de 10 ani vor avea liniste ,daca vor fi aociati cu interesele strainilor care jefuiesc si batjocoresc pe romani si de patria lor ."



Voi reveni

voi reveni  

voi reveni pentru a completa acest articol

No comments:

Post a Comment